Σύγχρονη
Διαγνωστική
&Θεραπευτική

ΟΥΡΟΛΟΓΙΑ

Τι προσφέρουμε στο Ιατρείο

 

Consultation σθενών

Περιλαμβάνει τη διάγνωση της νόσου και την καθοδήγηση του ασθενούς στη σωστή θεραπεία.

Precision medicine

Eίναι ένα ιατρικό μοντέλο που προτείνει την διαμόρφωση της υγειονομικής περίθαλψης, με ιατρικές αποφάσεις, θεραπείες, πρακτικές ή ιατρικά προϊόντα που προσαρμόζονται σε μια υποομάδα ασθενών, αντί για το μοντέλο one‐treatment‐fits‐all. Στα πλαίσια αυτού το μοντέλου μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαγνωστικός έλεγχος για την επιλογή κατάλληλων θεραπειών βάσει του γενετικού περιεχομένου του ασθενούς ή άλλης μοριακής ή κυτταρικής ανάλυσης. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται μπορούν να περιλαμβάνουν μοριακό έλεγχο, εξειδικευμένη απεικόνιση και αναλυτικά στοιχεία των ασθενών.

Followup

Παρακολούθηση ασθενών μετά από κάποια μορφή χειρουργικής η συντηρητικής θεραπείας

Υπερηχογραφικός έλεγχος νεφρών, κύστεως, προστάτου ανδρικών γεννητικών οργάνων

Ουροροομετρία

Είναι ένα διαγνωστικό τεστ λειτουργίας του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος που μετρά τη ροή των ούρων. Παρακολουθεί την ταχύτητα, την ποσότητα και τη διάρκεια της ούρησης.

Εύκαμπτη ουρηθρο-κυστεοσκόπηση

Ενδοσκοπική εξέταση που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και βοηθάει στη διάγνωση παθολογίας της ουρήθρας και της ουροδόχου κύστης.

MRI/Ultrasoundguided Fusion Prostate Biopsy

Αποτελεί ένα σύγχρονο μέσο στη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη. Το ιατρείο μας είναι το μόνο ουρολογικό ιατρείο πανελλαδικά που διαθέτει το σύγχρονο σύστημα στοχευμένης βιοψίας προστάτη (softwarebased fusionBiopSee®, http://www.biopsee.de/home.html) παρέχοντας εξαιρετικά ακριβείς στερεοτακτικές (3D) βιοψίες.

Καθετηριασμοί ουροδόχου κύστης

Μικροεπεμβάσεις

Περιτομή, εκτομή βραχέως χαλινού με τοπική αναισθησία.

Συνταγογράφηση φαρμάκων και σύνταξη παραπεμπτικών εξετάσεων